Verkoop


Kwaliteitsproducten op maat
De focus ligt op de kwaliteit van de producten. Door uitgebreide kennis bij het personeel en het gebruik van verschillende technologische ontwikkelingen zijn wij in staat onze klanten een optimaal product te bieden. 
 
Het assortiment: Lavendel Plus staat voor grote lavendel in pot!
 
Kwaliteit van een lavendelplant is in onze ogen een gezonde, sterke plant die de pot goed opvult. Daarnaast streven wij ernaar om zoveel mogelijk bloemknoppen/bloemen op de plant te krijgen in combinatie met de juiste potgrond en pot, zodat de bloeitijd zo lang mogelijk is. 
Lavendel Plus biedt jaarlijks een grote voorraad van een exclusief en uniform product van uitstekende kwaliteit. 
 
De NAK is de Nederlandse Algemene Keuringsdienst voor zaaizaad en pootgoed van landbouwgewassen. De NAK keurt onze planten zodat alle planten NAK gecertificeerd zijn. Tevens houden zij toezicht op het gebruik van meststoffen, gas, elektra en het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen.
 
Vanaf januari 2013 zijn wij ook MPS- gecertificeerd. Hierdoor wordt niet alleen onze lavendel verantwoordelijk gekweekt, maar ook de bedrijfsprocessen worden goed georganiseerd en gecontroleerd.
 
Service en transport
De klant is koning. Door de ruime beschikbaarheid van de verschillende lavendelplanten is het mogelijk om snel en correct de bestellingen transportklaar te maken. Iedere bestelling die voor 16 uur is geplaatst kan de volgende dag geleverd worden op de veilinglocaties Aalsmeer, Naaldwijk, Bleiswijk, Venlo, Lochristi of bij u op locatie. Als u de bestelling nog dezelfde dag wilt ontvangen zal de bestellingen voor 9.30 uur binnen moeten zijn.
 
Wanneer de lavendel geleverd wordt, is deze voorzien van een juist etiket. 
Wanneer u specifieke wensen heeft over bijvoorbeeld barcodes,stickers of potten kunt u dit aangeven zodat wij hier graag in meedenken. Bijvoorbeeld grote partijen lavendel zijn hierdoor direct geschikt voor bouwmarkten, supermarkten, tuincentra en groothandelaren in binnen- en buitenland.
 
Lavendel Plus staat voor grote lavendel in pot!
 
Het transport vindt dagelijks plaats naar verschillende vestigingen door groepsvervoerders zoals Van Zaal Transport. Zij verzorgen het logistieke deel, waarbij zij zorgvuldig rekening houden met de door u en ons gestelde kwaliteitseisen.
 
Lavendel Plus exporteert ook planten naar Duitsland, Noorwegen, Zweden, Denemarken, Frankrijk, Groot Brittannië, Tjechië, Zwitserland, Oostenrijk, Luxemburg, België, Polen, Spanje en Ierland.