LavendelPlus B.V.

Over ons

Grote lavendel in pot!

LavendelPlus richt zich sinds 2000 op de verkoop van grote lavendelplanten in pot.

Door middel van kennis, innovatie en een enthousiast team is het bedrijf uitgegroeid tot een moderne, 30 hectare grote lavendelkwekerij in de omgeving van Breda.

De visueel aantrekkelijke en heerlijk geurende lavendelplanten in pot zijn beschikbaar in verschillende rassen. De Essence Purple, Little lady, Hidcote en Beezee. Deze rassen zijn beschikbaar in de potmaten 23, 26, 29 en 32 cm. Door deze rassen selectief en in verschillende periodes op te potten, is het mogelijk om de klanten van maart tot en met juli te voorzien van prachtige lavendelplanten met een lange levensduur. De afzet vindt voornamelijk plaats op reservering of via de veilingen van Royal Flora Holland.

De kwaliteit van de planten staat binnen het bedrijf voorop. De medewerkers van LavendelPlus schenken dan ook veel aandacht aan de teelt van de planten zodat de kwaliteit gewaarborgd is én blijft. Maar LavendelPlus gaat verder. Ook de overige bedrijfsprocessen zoals hygiëne, milieu, het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen en watergiften worden zo optimaal mogelijk uitgevoerd. Hierdoor voldoet LavendelPlus aan de eisen van de NAK en MPS-GAP.

Ruime beschikbaarheid

Door de ruime beschikbaarheid van de verschillende lavendelplanten is het mogelijk om snel en correct de bestellingen transportklaar te maken. Iedere bestelling die voor 16 uur is geplaatst kan de volgende dag geleverd worden. Als u de bestelling nog dezelfde dag wilt ontvangen zal de bestellingen voor 9.30 uur binnen moeten zijn. Wanneer de lavendel geleverd wordt, is deze voorzien van een juist etiket. Als u specifieke wensen heeft over bijvoorbeeld barcodes, stickers of potten kunt u dit aangeven zodat wij hier graag in meedenken

Bezoek brengen

Wilt u graag eens een bezoekje brengen of zaken doen met een modern en innovatief bedrijf dat uitgekiende kennis en informatie bezit over lavendelplanten, dan bent u bij LavendelPlus op het juiste adres. Met name in het voorjaar waant u zich in de Provence wanneer de planten rijk in bloei staan en heerlijk geuren. Het is fijn als u van tevoren een afspraak maakt, zodat wij alle tijd kunnen vrijmaken voor een rondleiding.