LavendelPlus B.V.

Kwaliteitsproducten op maat

LavendelPlus biedt jaarlijks een grote voorraad van een exclusief en uniform product van uitstekende kwaliteit.

Kwaliteit van een lavendelplant is in onze ogen een gezonde, sterke plant die de pot goed opvult. Daarnaast streven wij ernaar om zoveel mogelijk bloemknoppen/bloemen op de plant te krijgen in combinatie met de juiste potgrond en pot, zodat de bloeitijd zo lang mogelijk is.

Met veel aandacht kweekt LavendelPlus de lavendel in de volle grond. Na het oppotten komt de lavendel in de kas of op het containerveld te staan. Hiermee is zowel logistieke vooruitgang gerealiseerd, als het optimaliseren van water gebruik door opvang en hergebruik. De potten blijven nu aan de buitenzijde schoon, maar ook de hygiëne binnen in de pot is nu optimaal. 

Doormiddel van druppelslangen wordt niet alleen preciezer water gegeven, ook wordt hiermee de juiste voeding in de optimale hoeveelheid toegediend, met als doel de kwaliteit van de lavendel te blijven verbeteren.

Niet alleen de focus op de kwaliteit van de producten en de uitgebreide kennis van het personeel dragen bij aan de mooie lavendel. Door het gebruik van verschillende technologische ontwikkelingen zijn wij in staat onze klanten een optimaal product te bieden. Ook de overige bedrijfsprocessen zoals hygiëne, milieu, het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen en watergiften worden zo optimaal mogelijk uitgevoerd. Hierdoor voldoet LavendelPlus aan de strenge eisen van de NAK en MPS-GAP.

 

NAK

De NAK is de Nederlandse Algemene Keuringsdienst voor zaaizaad en pootgoed van landbouwgewassen. De NAK keurt onze planten zodat alle planten NAK gecertificeerd zijn. Tevens houden zij toezicht op het gebruik van meststoffen, gas, elektra en het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen.

nak-logo@2x

MPS

Daarnaast zijn wij ook MPS- gecertificeerd. Hierdoor wordt niet alleen onze lavendel verantwoordelijk gekweekt, maar ook de bedrijfsprocessen worden goed georganiseerd en gecontroleerd.

Vignet MPS-ABC EN-804958