LavendelPlus B.V.

Zakelijk

Het team

Ontmoet Jeroen en Joost, het verkoopteam. Samen met een team van teeltmedewerkers en 20 flexwerkers zorgen ze voor de kwaliteit binnen LavendelPlus. Voor bestellingen, vragen of om eens kennis te maken kunt u bij Jeroen en Joost terecht.

Jeroen Zoon
Jeroen Zoon
Joost Rutten
Joost Rutten

Direct bestellen via Floriday

Via Floriday, het digitale platform van Royal Flora Holland, kunt u direct onze lavendel bestellen. Het digitale platform brengt het aanbod van de kweker makkelijk bij de klant. Hier kunt u gemakkelijk zien wat het aanbod per week is én u kunt meteen bestellen.

Onze rassen

LavendelPlus kweekt grote,  visueel aantrekkelijke en heerlijk geurende lavendelplanten in pot. Het assortiment bestaat uit verschillende rassen van Lavandula Angustifolia, zoals de Essence Purple, Little lady, Hidcote en de Beezee als hoofdrassen.

Deze rassen zijn beschikbaar in de potmaten 23, 26, 29 en 32 cm. Door deze rassen selectief en in verschillende periodes op te potten, is het mogelijk om de klanten van maart tot en met juli te voorzien van prachtige lavendelplanten met een lange levensduur. De afzet vindt voornamelijk plaats op reservering of via de veilingen van Royal Flora Holland.

LL26 ZM(G)

Lavandula Little Lady
Lees meer

Hidcote, Hi23 zm, 2021, week 24, chaam

Lavandula Hidcote
Lees meer

HI29 45

Lavandula Essence Purple
Lees meer

BEEZEE DARK BLUE 23 ZM, 2022, week 20, kris

Lavandula Beezee
Lees meer

Tenira AA zm, 2021, week 15, tunnel

Fragaria x Ananassa ‘Tenira’
Lees meer